70 de ani de HZ Solutions

Începuturile HZ Solutions

În 1953, s-au pus bazele a ceea ce este cunoscut astăzi sub numele de HZ Solutions. Înființată la acea vreme sub numele de „Metalware Factory Het Zuiden”, compania a avut mai mulți proprietari de atunci. O etapă importantă a fost atinsă în 2018, când HZ Solutions a fost absorbită de Alcomex Springs Group, marcând începutul unui nou capitol din bogata sa istori

history hz solutions

Specialist în soluții pentru arcuri

De mai bine de 70 de ani, HZ Solutions este cunoscută ca specialist în dezvoltarea de soluții creative pentru problemele legate de arcuri specifice clienților. Dedicarea sa pentru inovație și satisfacția clienților a conferit companiei o poziție de lider în industrie.

Un jubileu festiv

Vara trecută, cea de-a 70-a aniversare a HZ Solutions a fost sărbătorită în stil mare. A fost un moment special pentru companie, iar pentru unii a marcat, de asemenea, începutul unei noi cariere la HZ Solutions. Festivitățile au avut loc într-o locație frumoasă, în mijlocul naturii, unde vremea și-a arătat partea cea mai bună, cu temperaturi de peste 25 de grade și soare strălucitor.

hz solutions 70 years
alcomex hz solutions

Activități festive

După-amiaza a început cu o primire călduroasă, însoțită de cafea și prăjituri. Toată lumea a fost apoi împărțită în două grupuri pentru o serie de activități distractive, inclusiv jocuri olandeze vechi, cum ar fi agățarea blugilor, aruncarea potcoavei, o cursă în cadă, tir cu arcul și jocuri cu laser. Diversitatea activităților a creat o doză de fanatism fără precedent în rândul participanților.

Un răsfăț culinar

După aceste activități antrenante, care au stârnit foamea unora, a venit timpul să ne răsfățăm omul din interior. O masă delicioasă și elaborată, plină de preparate gustoase, a fost pregătită pentru toți participanții. Răsfățul culinar a oferit ocazia perfectă pentru conversații informale și consolidarea spiritului de echipă.

O amintire de neuitat

Deși seara a avansat și unii s-au întors acasă, nimeni nu a plecat cu mâna goală. Toată lumea a primit o amintire frumoasă a aniversării și a după-amiezii și serii reușite. Pentru mulți, inclusiv pentru mine, acest eveniment nu a fost doar o celebrare a trecutului, ci și o șansă de a cunoaște mai bine colegii și de a construi împreună viitorul. Să trecem la următorii 70 de ani.

Vă întrebați cum vă pot ajuta Alcomex și/sau HZ Solutions cu problema dumneavoastră de primăvară?

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex