Inginerie mecanică

Inginerie mecanică

Ingineria mecanică este una dintre cele mai importante piețe de vânzare ale noastre. Mașinile sunt construite pentru toate tipurile de industrii, cum ar fi liniile de ambalare, liniile de panificație și liniile de abator. Datorită flexibilității noastre, putem ajuta la prevenirea perioadelor de nefuncționare ale clienților. Arcurile de compresie, arcurile de tracțiune, arcurile de torsiune și arcurile lamelare sunt utilizate în liniile de ambalare, liniile de panificație și liniile de abator.

Industria este unul dintre cele mai mari sectoare ale Alcomex și constă din diverse ramuri. Suntem furnizori de diferite tipuri de arcuri, arcuri lamelare, produse din sârmă pe multe dintre aceste piețe. Gândiți-vă, de exemplu, la mașinile din inginerie electrică, tehnologia de filtrare, prelucrarea materialelor plastice, prelucrarea metalelor, construcții interioare și industria mobilei. Clienții din aceste industrii solicită arcuri, arcuri lamelare și produse din sârmă cu diverse proprietăți complexe.

Contactati-ne sau comanda direct!

Aveți nevoie de arcuri standard pentru mașinile dvs. sau căutați arcuri la comandă? Apoi adresați-vă întrebarea completând formularul de contact de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil cu o soluție adecvată. Știi deja de ce ai nevoie? Comanda ușor și rapid în magazinul nostru online, unde avem peste 4.000 de tipuri de arcuri în stoc.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex