Verenfabriek VIOD

Verenfabriek VIOD

Technische Verenfabriek VIOD crede în strânsă cooperare cu clienții săi din 1950. Tehnologia VIOD Veren oferă soluții personalizate solide pentru o gamă largă de aplicații. VIOD Veren produce arcuri pentru mașini, arcuri de compresiune, arcuri de extensie, arcuri de motocros, arcuri de curse auto, bare stabilizatoare și multe altele. VIOD Veren vă poate oferi suport pentru toate problemele dvs. tehnice legate de arcuri.

Compania VIOD Verenfabriek este încântată să vă ajute să veniți cu idei despre, de exemplu, utilizarea și durata de viață a arcurilor personalizate. VIOD Verenfabriek ia în considerare întotdeauna continuitatea activităților dvs. comerciale. Compania VIOD Verenfabriek produce arcuri de compresiune, arcuri de extensie, arcuri de torsiune, arcuri metalice, inele de siguranță, arcuri lamelare și arcuri de ștanță, specializată în soluții de arcuri din sârmă mai groasă. În plus, are mașini de înfășurare a arcurilor automate cu comandă computerizată și semi-automate, strunguri, polizoare, mașini de sablat cu bile, cuptoare de călire și întărire, precum și propriul lor magazin de spray-uri epoxidice.


Date de contact

Verenfabriek VIOD B.V.
Keulschevaart 22
3621 MX Breukelen
The Netherlands (Țările de Jos)
Telefon: (+31) 0346 262 550
E-mail: info@viodveren.nl
Site web: www.viodveren.nl
Certificare: ISO 9001:2015


Capacități de producție

VIOD poate produce arcuri de compresie, extensie, torsiune și din oțel, din sârmă de arc KI-C (0,2-18 mm), sârmă din oțel inoxidabil (0,2-15 mm), din aliaj crom-vanadiu (10-80 mm), crom-silicon (1-16 mm), oțel de arc pătrat (1-10mm) și sârmă dreptunghiulară. Toate produsele sunt fabricate conform standardelor DIN (2095, 2096, 2097, 2098, 2088).

Segmente

VIOD Verenfabriek produce arcuri și soluții de arcuri pentru diferite segmente de piață.

AgriculturăȘuruburi de alimentare, arcuri de extensie și de compresiune pentru mașinile agricole.

Infrastructură și mediuArcuri de extensie și de compresiune pentru containerele cu deșeuri.

Activități recreativeArcuri de extensie și de compresiune pentru echipamente sportive și activități recreative.

PetrochimieArcuri de compresiune pentru rafinării.

ConstrucțiiArcuri de compresiune pentru instalații industriale grele (inclusiv macarale, site, concasoare și transportoare) și pentru utilaje de construcții de drumuri. VIOD produce, de asemenea, arcuri de compresiune pentru jaluzele/rulouri de fereastră.

Sector medicalBobine pentru echipamente medicale.

Industrie alimentarăArcuri de compresiune pentru mașini de îmbuteliere.

Tehnologie autoArcuri de extensie și de compresiune pentru remorci. Arcuri de torsiune pentru structura remorcii și, ca unic pe piață, arcuri lamelare pentru prelate.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex