Construcție

Construcție

Industria construcțiilor este formată dintr-o diversitate de companii. Sustenabilitatea este un concept important în acest sector. Metalul este un produs durabil și de încredere și este folosit în multe aplicații. Impreuna cu firme de constructii nerezidentiale si firme de instalatii din domeniul electronicii, instalatiilor de apa, lumina, ecran, blackout si aer, dezvoltam solutii sustenabile de arcuri din sarma metalica.

Datorită climatului extrem de schimbător din întreaga lume, multe clădiri, poduri și structuri sunt echipate cu arcuri de compresie și torsiune. De exemplu, acestea sunt folosite în fundația de sub clădirile înalte pentru a absorbi vibrațiile cutremurelor. Arcurile de compresie, arcurile de tracțiune și arcurile de torsiune sunt montate pe poduri și structuri pentru a asigura stabilizarea. Arcurile de torsiune sunt folosite în ușile de garaj pentru a le deschide sau închide.

Contactati-ne sau comanda direct!

Ai nevoie de arcuri standard pentru constructii sau cauti arcuri la comanda? Apoi adresați-vă întrebarea completând formularul de contact de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil cu o soluție adecvată. Știi deja de ce ai nevoie? Comanda ușor și rapid în magazinul nostru online, unde avem peste 4.000 de tipuri de arcuri în stoc.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex