Despre noi

Alcomex este specializată în producția, distribuția și vânzarea unei game largi de arcuri și arcuri plate, precum și în cercetare și dezvoltare în acest domeniu.

Cu centre moderne de producție și de distribuție în Opmeer (Țările de Jos), Moravany Brno (Republica Cehă), Goch (Germania), Zielonka (Polonia), Nędza (Polonia), Paris (Franța) și Pune (India), Alcomex garantează execuție tehnică, calitate optimă, livrare flexibilă, servicii bune și prețuri competitive. Gama de produse Alcomex include: arcuri de compresiune, arcuri de torsiune, arcuri platearcuri disc, arcuri de extensie, arcuri – reper din sârmă, arcuri de ștanță, arcuri pentru uși sectionale, arcuri inelare, arcuri sinusoidale și multe alte produse. Arcurile noastre sunt disponibile direct din stoc într-o gamă largă de dimensiuni și modele.În plus, o mare parte din arcurile noastre sunt făcute la comandă pe baza specificațiilor clientului și sunt utilizate cu succes în diferite domenii, în aplicații care variază de la produse industriale simple la mașini de înaltă calitate, de la produse de construcții la industria auto și de la mașinile de cafea la fabricare de aeronave. Alcomex este unul dintre cei mai mari producători din Europa de soluții de arcuri pentru uși sectionale și este cunoscut pentru serviciile sale operative, de înaltă calitate, expertiză tehnică și prețuri competitive. Alcomex furnizează, de asemenea, arcuri speciale pentru aplicații de înaltă tehnologie, de exemplu, în industria optică și medicală.Arcurile Alcomex sunt fabricate din oțel de arc de calitate superioară, conform standardelor DIN/EN și sunt supuse unui control strict al calității. Alcomex are, de asemenea, un departament de cercetare și dezvoltare, R&D, destinat îmbunătățirii continue a companiei noastre.

Doriți să aflați mai multe despre noi? Apoi răsfoiți broșura interactivă de mai jos (notă: poate dura ceva timp până când broșura va fi încărcată)

logo alcomex