Prototipurile

Prototipurile

Prototipurile sunt fabricate pe baza primului concept și, dacă este necesar, acestea sunt testate intern la Alcomex pentru a se evalua dacă durata de viață și forțele calculate corespund cu ceea ce este necesar în sistem. În acest scop, Alcomex are parcuri de utilaje moderne în diferite locații de producție din Europa, ceea ce face ca procesul de fabricație a producției mici să fie fezabil din punct de vedere economic. De asemenea, există mai multe opțiuni de producție pentru fabricarea de arcuri lamelare fără turnare/matrițe, dacă este necesar, caz în care tăierea cu laser este o tehnică utilizată în mod frecvent. Dacă seriile au dimensiuni considerabile, în timpul realizării prototipurilor, posibilitățile privind producția semi sau complet automatizată sunt deja evaluate.

În stadiul incipient, este important să existe informații cu privire la fezabilitatea unui desen sau a unui model.În acest scop, Alcomex a creat opțiuni specifice de producție pentru realizarea de prototipuri.În cazul proiectelor complexe, Alcomex vor forma echipe de proiect care reprezintă toate disciplinele necesare.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex