Mărcile

Mărcile

Fiecare marcă din cadrul grupului Alcomex oferă clienților și furnizorilor posibilități complementare și valoare adăugată. Combinația dintre mărcile noastre oferă cunoștințe tehnice și de producție suplimentare în industria de arcuri.


Alcomex Arcuri

alcomex logo

Alcomex este un specialist tehnic european în soluții de arcuri industriale pentru aplicații multiple de înaltă tehnologie, cum ar fi cele din industria optică, de mașini, de iluminat și cea medicală. Alcomex are fabrici și centre de vânzări și distribuție în Benelux, Germania, Franța, Republica Cehă, Polonia, Slovacia, Austria, România și India. Arcurile Alcomex sunt fabricate conform standardelor DIN/EN din oțel de arc și benzi de calitate superioară și sunt supuse unui control strict privind calitatea. Alcomex este, de asemenea, unul dintre cei mai mari producători din Europa de arcuri pentru uși suspendate și este cunoscut pentru serviciile sale operative, pentru calitatea superioară, cunoștințele tehnice și prețurile competitive.

Mai multe informații despre Arcurile Alcomex


HZ Solutions

hz solutions alcomex

HZ Solutions este atât dezvoltator de produse, cât și furnizor, vă oferă suport pentru proiectarea și dezvoltarea de soluții de fixare noi sau existente, însă HZ Solutions produce, de asemenea, la cerere. Aceasta se referă la furnizarea de cantități mici, până la foarte mari, de arcuri lamelare, arcuri metalice, piese de ștanțare și forme din sârmă. Produse din metal, de la tipuri speciale din oțel inoxidabil la produse din benzi galvanizate.

Mai multe informații despre HZ Solutions


VIOD Verenfabriek

Viod veren logo

VIOD Veren oferă soluții personalizate solide pentru diverse aplicații cu oțel de arc metalic mai gros. VIOD Veren produce arcuri pentru mașini, arcuri de compresiune, arcuri de extensie, arcuri de motocros, arcuri de curse auto, bare stabilizatoare și multe altele. Pentru toate întrebările dvs. tehnice privind arcurile, puteți contacta VIOD Veren.

Mai multe informații despre VIOD Verenfabriek

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex