Alcomex furnizorul preferat al PAL-V

Când Robert Dingemanse a venit cu ideea sa pentru o mașină zburătoare în urmă cu cincisprezece ani, puțini oameni l-au luat în serios. PAL-V (Personal Air and Land Vehicle) a primit acum aprobarea guvernului, mașina poate fi folosită pe șosea. „Spre surprinderea noastră, peste 50 de mașini zburătoare au fost comandate și plătite numai în Olanda, iar o comandă este adăugată în fiecare săptămână. Primele mașini vor fi livrate la sfârșitul anului 2022. Avem și comenzi din alte 14 țări”.”

PAL-V Liberty are o autonomie de 500 de kilometri și pur și simplu zboară cu benzină normală. În prezent, aceasta este singura modalitate de a obține o functionare eficientă, deoarece tehnologia cu baterie nu este încă suficient de matură. Bateriile au în prezent o densitate energetică scăzută, ceea ce le face prea grele. În următorii ani, vor fi luați în considerare, desigur, combustibilii alternativi, soluțiile hibride și tehnologiile îmbunătățite pentru baterii. Alcomex a contribuit la proiectele care au necesitat arcuri. Structura este cât se poate de ușoara. Cu aceste soluții și servicii, Alcomex Springs a fost autorizat să furnizeze arcurile pentru PAL-V Liberty și a fost adăugat pe lista de furnizori aprobată a PAL-V după un audit de succes. Am reușit în sfârșit să primim un premiul pentru acest lucru în noiembrie 2021.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex