Alcomex începe în Spaniei

Începem anul 2022 cu deschiderea unei noi filiale a grupului nostru în Europa. Compania se numește „Alcomex Muelles” și este situată în orașul Valencia, al treilea oraș ca mărime din Spania după populație. Valencia este un oraș strategic datorită poziției sale ca primul port de marfă spaniol și primul port de containere din Marea Mediterană.

Spania este o piață cu potențial ridicat pentru arcuri industriale și arcuri pentru uși de garaj. Într-adevăr, poziția noastră de lider european în fabricarea de arcuri pentru uși secționale industriale și rezidențiale ne plasează deja ca un jucător cunoscut și așteptat pe piața iberică. Așteptăm cu nerăbdare să livram firmelor locale. În ceea ce privește arcuri industriale, avem industrii frumoase de abordat și pentru care experiența noastră de peste 150 de ani ca producător de arcuri va aduce o valoare adăugată semnificativă.

Grupul nostru are o mare încredere în această nouă piață. Site-ul web, precum și magazinul online în versiunile lor spaniole sunt active și gata să servească și să informeze noii noștri clienți.

Dorim mult succes echipei Spaniei.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex