Extinderea producției în Alcomex India va însemna furnizare de arcuri pentru ușă și pe piața din USA

alcomex-india-us

Alcomex va furniza în USA (United States of America)

În Statele Unite, aproape fiecare casă are un garaj. Prin urmare, piața pentru ușile de garaj rezidențiale este enormă pe acest continent. Împreună cu o cerere tot mai mare de uși suspendate din sectorul construcțiilor industriale, piața de arcuri pentru ușile americane este de aproximativ patru ori mai mare decât în Europa. Aceasta este o oportunitate pe care Alcomex o va utiliza în mod eficient.

Fabricarea arcurilor pentru uși este o expertiză importantă pe care Alcomex Group o deține. Alcomex produce atât arcuri standardizate, cât și arcuri de torsiune și de extensie pentru uși. Arcurile de ușă personalizate sunt fabricate în orașul olandez Opmeer și în Marki din Polonia.

Torsion-overhead-doorspring-North-America-1

Producția de arcuri standard de ușă

Din 2008, Alcomex produce arcuri standardizate pentru uși în Pune, India, unde filiala indiană deține o suprafață industrială de 10.000 de metri pătrați. Cea mai mare parte a producției este exportată în Europa. Fabrica din India a cunoscut o creștere constantă de la început și anual, producând aproximativ o treime din volumul nostru global de arcuri pentru uși. Unitatea are aproximativ 90 de lucrători cu calificare superioară care lucrează în două schimburi.

Alcomex-India-Team

Noua linie de producție și depozitul

Alcomex a făcut o investiție majoră în India pentru a extinde producția și depozitul pentru a profita de potențialul de pe piața americană. În al doilea trimestru al anului 2023, va fi utilizată o nouă linie de producție. Pentru a menționa câteva dintre noile mașini și echipamente,vor exista noi mașini de prelucrare și modelare, de asamblare, precum și linii de vopsire, acoperire cu pulbere, imprimare și ceruire. La sfârșitul anului, un depozit nou construit de 2.500 de metri pătrați este, de asemenea, gata să stocheze arcurile pentru uși înainte de expediere. Desigur, extinderea va aduce multe oportunități de noi locuri de muncă.

new-factory-alcomex-india

Jelle van Vliet & Conrad Hietink, Director general Alcomex, comentariu cu privire la investiții:

Dimensiunea investiției în India este de aproximativ 1,9 milioane de euro și ne va dubla capacitatea, deschizând calea pentru o intrare de succes pe piața nord-americană.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex