Alcomex își lansează cu mândrie noul site web ucrainean

„Acest lucru marchează o etapă importantă în internaționalizarea Alcomex.”

Alcomex dezvăluie cu mândrie un nou site web destinat pieței ucrainene, prezentând pentru prima dată în această zonă arcurile și serviciile sale industriale de înaltă calitate. Complet tradus în limba ucraineană, site-ul web oferă o interfață ușor de utilizat, cu informații detaliate despre gama extinsă de produse Alcomex.

Această mișcare interesantă semnifică expansiunea Alcomex într-o nouă regiune geografică, aducând angajamentul său față de calitate, fiabilitate și orientare către client, clienților din Ucraina. Prin furnizarea de conținut localizat, Alcomex își propune să faciliteze accesul și înțelegerea de către întreprinderile ucrainene a varietății largi de arcuri industriale și a serviciilor conexe pe care le oferim.

Caracteristicile cheie ale noului site web ucrainean includ:

  • Informații cuprinzătoare despre produse: Descrieri detaliate, specificații și aplicații ale diverselor tipuri de arcuri industriale, asigurându-se că viitori clienții iau decizii în cunoștință de cauză.
  • Navigare ușor de utilizat: O interfață intuitivă care face ca utilizatorii să găsească simplu informațiile de care au nevoie, rapid și eficient.
  • Asistență pentru clienți: Acces ușor la serviciul și suportul pentru clienți, inclusiv informații de contact și întrebări frecvente, pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau comenzi.
  • Conținut localizat: Întregul conținut este tradus integral în ucraineană pentru a oferi o experiență de utilizare perfectă pentru clienții locali.

Alcomex se angajează să sprijine sectorul industrial ucrainean prin furnizarea de produse de înaltă calitate și servicii excepționale. Lansarea acestui nou site web reflectă dedicarea noastră de a satisface nevoile clienților noștri internaționali și concentrarea noastră strategică pe extinderea amprentei noastre pe piața europeană.

Pentru a explora ofertele noastre și pentru a afla mai multe despre modul în care Alcomex vă poate sprijini afacerea, vizitați noul site web la adresa https://www.alcomex.com.ua/.

Fiți alături de noi pentru a sărbători această etapă importantă, pe măsură ce continuăm să ne dezvoltăm și să deservim noi piețe cu aceeași dedicare pentru excelență care definește Alcomex.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex