ALCOMEX: PREGATIT PENTRU CRESTERE. ACTUALIZARE A STĂRII COVID-19.

Alcomex logo deurveren

ALCOMEX: PREGATIT PENTRU CRESTERE. ACTUALIZARE A STĂRII COVID-19.

De aproximativ 4 luni, COVID 19 a lovit viata economica iar Alcomex este activ  pe aceste piete. Pentru cei mai mulți dintre noi a fost o perioadă cu un impact sever atât asupra vieții noastre personale, precum și in viața noastră profesională. Acest lucru a fost, de asemenea, cazul pentru Alcomex și toți angajații săi. Suntem bucuroși să vă împărtășim    că până acum Alcomex a trecut  de furtună. Suntem într-o  formă bună pentru a servi clienții noștri, deasemenea economiile din Europa arată semne de recuperare.

Pentru sănătatea și siguranța angajaților noștri toate măsurile de igienă pentru a minimiza riscul de răspândire a virusului  rămân în vigoare. Conducerea Alcomex continuă să revizuiască situația în fiecare zi și acționează asupra acesteia atunci când este necesar.

Cu toții își dau seama că virusul COVID 19 nu a dispărut, chiar dacă statisticile arată într-adevăr semne pozitive în Europa este posibil un al doilea val și vom rămâne vigilenți și prudenți.

În același timp, am fost în măsură să pastram producția noastră pe nivelurile necesare pentru a asigura  operațiunile dumneavoastră . Am văzut creșteri ale ratelor de absență la începutul crizei, acestea fiind din nou la niveluri normale. Am fost capabili să echilibram producția din fabricile noastre de producție , cu unele site-uri compensând pierderea de producție cu altele legate de o blocare locale (între timp aceste restrictii sau ridicat).

Toate organizațiile noastre de vânzări au rămas deschise pe toată perioada crizei, gata să-și sprijine clienții.

Mai ales ca în ultimele săptămâni s-au anuntat semne pozitive de recuperare în  toate  țările din cauza    ridicarea măsurilor de blocare și, de  asemenea,  în diferite industrii,  sprijinite de  programele  administrațiilor locale.

Alcomex, partenerul tau in industria arcurilor,  este la dispoziția dumneavoastră și gata pentru revenirea pietelor. Suntem la dispozitia dumneavoastra!

Echipa Alcomex,

 

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex