Alcomex Springs-Pol creste productia de arcuri.

Cererea de arcuri pentru usi sectionale continuă să crească. Grupul Alcomex își consolidează poziția pe această piață, ceea ce duce la o creștere sistematică a comenzilor. În această situație, satisfacerea nevoilor clienților devine o adevărată provocare, la care Alcomex Springs-Pol face fata  cu succes. Graficul arată volumul producției Companiei în perioada 2018-2021, fiind prognozate valori tot mai crescute până în decembrie 2021. De asemenea, trebuie subliniat faptul că echipa poloneză nu încetinește nici măcar în cele mai dificile circumstanțe. În 2019, compania și-a schimbat sediul, mutându-se într-o unitate modernă din Marki. În ciuda unui astfel de proiect logistic uriaș, producția nu numai că nu a scăzut, ci a crescut ușor, comparativ cu anul precedent. În 2020, lumea a fost lovită de pandemia de COVID-19, iar Polonia nu a fost o excepție. Cu toate acestea, fabrica din  Marki  s-a comportat surprinzător de bine în aceste condiții extreme. Din motive de sănătate a angajaților noștri, am lucrat sub cele mai stricte restricții sanitare. Datorită mobilizării extraordinare a personalului nostru, din uzină au fost eliberate cu 1000 de tone mai mult decât în anul precedent.

Această creștere a volumului de producție a indicat care zone ale fabricii necesită modernizare și dezvoltare, astfel încât acestea să nu devină o limitare în viitorul apropiat. Unul dintre ele este sistemul de stocare. În cooperare cu producătorul de sisteme de rafturi de depozitare, Mecalux, depozitul fabricii a fost aproape complet modernizat. Reconstrucția rafturilor existente și achiziționarea de altele noi ne-au permis să folosim niveluri de stocare mai ridicate, lăsând spațiu suplimentar pentru depozitarea eficientă și sigură atât a bobinelor de sârmă, cât și a arcurilor. Rafturi dedicate depozitării arcurilor în cutii de oțel, care în același timp sunt ambalajele de transport, care se rotesc între Alcomex Springs-Pol și clienți, s-au dovedit a fi o soluție deosebit de eficientă. Aceste inovații au făcut ca procesele logistice să fie mult mai ușoare și mai rapide. Fotografiile ilustrează noile soluții din depozitul nostru.

O altă limitare a procesului de producție sunt cuptoarele pentru calirea arcurilor.

La sfârșitul celui de-al doilea trimestru al acestui an, cuptoarele vechi de la Alcomex Springs-Pol au fost înlocuite cu dispozitive noi, echipate cu un sistem automat de transport pentru încărcarea cuptorului și asigurarea unui proces de încălzire mai rapid și, în același timp cu un consum de energie mai scazut. Încercările tehnice ale dispozitivelor contractate la instalația de calire vor începe în curând.

Profitând de inevitabila pauză de producție de câteva zile legată de instalarea de cuptoare noi, vom efectua o modernizare majoră a ambelor linii de sablare, simultan. Scopul acestei investiții nu este doar de a îmbunătăți starea lor tehnică, ci și de a crește eficiența și durata acestora.

Ultima, dar nu cea mai puțin importantă investiție planificată pentru anul în curs este achiziționarea de noi mașini automate pentru bobinare de arcuri. Mașinile învechite și uzate provoacă din ce în ce mai multe probleme și adesea perturbă procesul de producție. La începutul celui de-al patrulea trimestru al acestui an, Alcomex Springs-Pol se așteaptă la livrarea a două mașini moderne, controlate CNC, care vor crește eficiența procesului și vor garanta menținerea unui nivel ridicat de calitate.

Vom fi pregătiți pentru următoarele provocări. Puteți conta pe noi.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex