Alcomex Springs și parteneriatul Nijland Cycling

Alcomex Springs și parteneriatul Nijland Cycling/Cargo Cycling

Nijland Cycling este o companie specializata în dezvoltarea și producția de biciclete de marfă, biciclete pentru sectorul de reabilitare și biciclete unice pentru oraș, pentru tineri și bătrâni. Gama de produse constă în diferite grupe de produse și un număr mare de modele,  cum ar fi  tandemuri, triciclete, biciclete pentru persoanele  în vârstă  biciclete de marfă și biciclete de marfă pentru  copii.

Nijland Ciclism a lansat recent marca Cargo Ciclism. Acest brand a fost creat pentru a apela la exact această piață. Cargo Cycling oferă cea mai bună soluție pentru livrarea de marfa către  clienții cu nevoie de logistică speciala. Împreună cu Alcomex , Nijland Cycling  dezvolta un model de  biciclete adaptate pentru logistica de transport marfa, acest lucru ajutand ca solutiile de transport sa fie mai curate, eficiente si flexibile.

Alcomex a jucat un rol important în consilierea și furnizarea arcurilor potrivite pentru soluțiile de biciclete dedicate cerintelor logistice.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex