Alăturați-vă Alcomex pentru a transforma o nouă economie durabilă în realitate

Încălzirea globală este o provocare uriașă pentru lume. Emisiile de gaze cu efect de seră, cum ar fi CO2 și metanul, trebuie reduse semnificativ pentru a pune capăt schimbărilor climatice și a efectelor negative care decurg din acestea. În cea mai recentă conferință climatică globală de la Glasgow din 2021, 200 de țări susținătoare s-au angajat să reducă încălzirea globală la maximum 2 ° C și, de preferință, 1,5 ° C. La Alcomex, vedem acesta ca un subiect important asupra căruia trebuie să ne asumăm responsabilitățile, împreună cu părțile interesate . Provocările tranziției energetice oferă oportunități de a pune Alcomex într-un rol exemplar de lider pentru industria arcurilor.

Abordare evolutivă și obiectiva până în 2030:

Am adoptat o abordare evolutivă pas cu pas prin integrarea reducerii carbonului ca parte principală a strategiei Alcomex. Obiectivele noastre sunt în conformitate cu cele ale Acordului de la Paris privind clima. Ne propunem să fim neutri în CO2 prin compensarea amprentei noastre de CO-2 prin plantarea de copaci și, pe lângă aceasta, prin reducerea emisiilor noastre de amprentă de sol CO2 anual cu 5% începând cu 2022.

Planuri si actiuni:

Deși abordarea noastră este evolutivă, am început deja în 2019 prin maparea amprentei de CO2 Alcomex pentru toată fabrica noastră. Am mapat într-un instrument special de urmărire inteligentă emisiile noastre de CO-2 pentru 2018, 2019 și 2020 pentru fiecare fabrică: Alcomex Springs-Pol, Alcomex Opmeer, Alcomex India, Alcomex Spring-Works, HZ Solutions și VIOD. Următoarele planuri de reducere a CO-2 au fost realizate pe baza cărora s-au întreprins acțiuni concrete pentru reducerea emisiilor de CO-2. Un exemplu al acestor acțiuni este că am trecut la furnizori de energie verde în HZ Solutions și VIOD și să implementăm iluminat cu LED în diferite fabrici. Numeroase măsuri vor fi luate în continuare pentru a reduce amprenta noastră de CO-2 în următorii ani.

Suntem deja neutri CO2! Alcomex plantează copaci!

Măsurarea emisiilor de CO2 Alcomex pentru 2020 a fost realizată cu instrumentele Grupului Climate Neutral. Ei au emis un „Raport de progres” pentru 2020, după care am compensat emisiile de CO2 din 2020 prin plantarea a 6.800 de copaci în Spania și Texas, în parteneriat cu Land Life Company (landlifecompany.com), o organizație cu misiunea de a restaura doua miliarde de hectare de teren degradat în lume prin plantarea de copaci; transformând CO2 în păduri, retrăgând carbonul din atmosferă.

Ne dăm seama că sunt multe de făcut și de realizat, dar ne bucurăm că, cu sprijinul experților, am început Călătoria Climatică Alcomex! Creșterea gradului de conștientizare, măsurare, vizare, îmbunătățire și implementare. Vă invităm să va alăturati noua pentru a transforma această nouă economie durabilă în realitate!

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex