Arcurile personalizate și adaptate necesităților clienților

Arcurile personalizate și adaptate necesităților clienților

În calitate de partener, de mulți ani Alcomex dezvoltă și fabrică arcuri tehnice și arcuri plate potrivite pentru multe aplicații diferite și solicitante. În consultare cu inginerii clienților noștri, aceste arcuri personalizate sau sisteme de arc sunt complet adaptate la aplicația specifică și prezentate ca un produs de arc după o testarea atentă.

Partenerul dvs. în soluții de arcuri

Fiind implicați în dezvoltarea proiectului și produsului chiar de la început, avem capacitatea de a aplica pe deplin cei 25 de ani ai noștri de experiență în producție și cunoștințele noastre de specialitate. Departamentul nostru de inginerie poate utiliza o gamă largă de opțiuni în centrul de testare, în consultare cu inginerii clientului, pentru a dezvolta pe cât posibil cel mai bun produs de arc sau arc personalizat pentru orice aplicație.

În consultare cu clienții noștri, căutăm cele mai bune soluții tehnice pentru arcuri personalizate sau aplicații specifice. Folosindu-ne de cunoștințele noastre vaste în domeniul arcurilor, precum și programele interne de calcul și cunoștințele practice de producție, căutăm soluția cea mai economică pentru orice produs de arcuri.
Pe lângă cunoștințele noastre tehnice și practice vaste în arcuri, avem și o mulțime de informații suplimentare privind, de exemplu:

  • Tratamentele de suprafață pentru îmbunătățirea duratei de viață și rezistența la coroziune: zincarea, cromarea, plastifierea (PTFE), acoperirile speciale etc.
  • Curățarea: procesele de băițuire/pasivizare sau cu ultrasunete
  • Cererile specifice din diverse segmente de piață: inclusiv petrol și gaze (materiale Norsok), industria auto (TS16949), aplicații medicale (Ti-grade sau PTLR) sau în scopuri defensive (specificații MIL)

Unitatea de producție a Alcomex

Pentru a susține soluțiile adaptate necesităților clienților, Alcomex beneficiază de unități de producție vaste și moderne. Acestea pot fi împărțite în următoarele grupe:

1.Mașini CNC pentru îndoire și înfășurare
2.Zonă de ștanțare
3.Tratamente termice și tratamente ulterioare
4.Departamentul de lucrări semi-automate avansate

Toate locațiile de producție Alcomex din Europa au cele mai moderne echipamente de producție WAFIOS, permițându-ne să producem cu ușurință orice produs de arc sau produs din sârmă personalizat, conform dorințelor clientului.

Evident, am organizat procesele de producție existente într-un mod cât mai eficient și flexibil posibil.Prin urmare, putem aplica termene scurte de livrare pentru prototipuri, în timp ce ne menținem prețurile cât mai competitive posibil.În plus față de eficiență, Alcomex continuă să investească în angajații și tehnologia sa, astfel încât să vă putem oferi, solutii de ultima generatie.

Aveți o cerere personalizată?

Dacă sunteți în căutare de arcuri personalizate pentru proiectul dvs., echipa tehnică a Alcomex va fi încântată să vă ofere consultanță privind calculele sau construcțiile pentru arcuri.Ne puteți trimite ușor cererea dvs. utilizând formularul nostru.

Trimiteți-ne solicitarea dvs.
var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex