Arcurile plate

Arcurile plate

Arcurile plateArcurile plane sunt un grup de produse speciale în industria de arcuri. Un arc plan este un arc mecanic, fabricat din Otel Arc – banda laminata la rece fasiata , iar funcționarea se bazează pe principiul de îndoire. Funcționarea arcului este creată de forța de reacțiune a arcului ca urmare a unei deformări elastice, un principiu care este aplicat de multă vreme.

 

Arcurile plane pe comanda

Un arc lamelar este întotdeauna, de fapt, o piesa debitata la o lungime predefinita.Aplicațiile de arcuri plate sunt universale, prin urmare, nu există niciun program standard de stoc. Pentru a putea satisface cererea fiecărui client, Alcomex și-a echipat în mod specific centrul de producție cu un parc de utilaje moderne.Astfel, atât seriile mari, cât și seriile mici de arcuri plate personalizate pot fi furnizate rapid la prețuri competitive. Pentru proiectele care necesită serii mari, sunt utilizate matrițe dedicate. Pentru a evalua funcționalitatea, de multe ori, sunt furnizate mostre, care sunt fabricate prin utilizarea tehnologiei laser. De asemenea, la Alcomex putem să executăm tăiere cu laser sau să vă oferim consultanță cu privire la posibilitatea de producție a arcurilor plate personalizate.

Trimiteți-ne solicitarea dvs.
var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex