Cazul clientului: Moonbikes

MoonBikes este un producător situat în Alpii francezi și primul care a dezvoltat snowmobile 100% electrice. Ideea acestui snowmobil a luat naștere dintr-o simplă observație: Vara, mijloacele de locomoție sunt nesfârșite, în timp ce iarna, mobilitatea în mediile acoperite cu zăpadă este mult mai limitată, mai costisitoare și mai poluantă. Cum să vă mișcați, să explorați, să vă deplasați, respectând mediul înconjurător?

Clientul ne-a contactat telefonic datorită muncii de promovare efectuate pe site-ul nostru prin referire naturală. Aveau nevoie urgent de știfturi cu arc, dar nu erau disponibile în referințele standard ale catalogului nostru. În ciuda acestui fapt, cu marele sprijin al fabricii noastre din Brno, am reușit să le satisfacă foarte repede nevoile și astfel să le depășească așteptările și să le câștige respectul și încrederea.

Datorită acestui fapt, ne-a ajutat să lucrăm astăzi la o abordare de vânzare încrucișată cu ei asupra arcurilor lor principale, arcurile de suspensie.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex