Extinderea și îmbunătățirea utilajelor noastre în Republica Cehă

Alcomex Industrial există de mai bine de 25 de ani și este încă în creștere rapidă.Din punct de vedere al capacității, cu ceva timp în urmă am început înlocuirea și îmbunătățirea sistematică a utilajelor noastre în Republica Cehă.

 

În plus față de cea mai recentă investiție a mașinii pentru arcuri de torsiune și îndoire a sârmei, WAFIOS FMU, acum urmărim aceste evoluții prin achiziționarea mașinii de înfășurare a arcurilor, WAFIOS FUL 46.

 

Specificații tehnice

WAFIOS Ful 46 lucreaza cu sarma de arc de la 0,9 mm până la 4,5 mm. Utilajul este capabil să producă foarte repede mari cantități de arcuri de compresiune, precum și partea înfășurată a arcurilor de tensiune. În plus, mașina are o disponibilitate ridicată mare; standardele de înaltă calitate garantează o producție perfectă, un confort operațional și flexibilitate fără precedent, datorită designului modular.

Achiziționarea WAFIOS Ful 46 ne-a permis să menținem durata scurtă de livrare.De asemenea, putem percepe oferi prețuri chiar mai competitive în cazul cantităților mai mari de producție.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex