Extinderea unității de producție din Republica Cehă

Având în vedere numărul tot mai mare de întrebări adresate de clienți, Alcomex a dublat capacitatea de producție de arcuri.

Alcomex a început construcția pentru extinderea unității de producție de arcuri în Republica Cehă. Capacitatea suplimentară necesară (spațiu și utilaje) va garanta că Alcomex întrunește cerințele în creștere pentru arcurile sale industriale din Țările de Jos și sucursalele sale externe. Construcția urmează să fie finalizată în cursul primului trimestru al anului 2019, iar prin urmare, Alcomex va putea să vă ofere servicii chiar mai bune în 2019.

Aveți întrebări despre posibilitățile care privesc solicitarea dvs.? Atunci, contactați-ne!

 

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex