Agricultura

Agricultura

Agrotehnica este adesea sezonieră. Multe arcuri își găsesc drum în diferitele mașini pentru agricultură, agricultura arabilă, horticultură, pomicultură, construcția de sere și creșterea animalelor. Acest lucru poate fi diferit de la colțurile de arc pentru mașinile de fân la arcuri lungi elicoidale care sunt utilizate la recoltatoarele de cartofi. Pentru a putea răspunde bine la acest lucru, păstrăm stocul produselor lor pentru mulți clienți. Aceasta constă într-o gamă foarte largă, ceea ce înseamnă că facilitățile logistice bune sunt cerințele noastre. La Alcomex vei gasi cele mai bune arcuri pentru sectorul agricol si horticol.

Contactati-ne sau comanda direct!

Ai nevoie de arcuri standard pentru tehnologia ta agricolă sau cauți arcuri la comandă? Apoi adresați-vă întrebarea completând formularul de contact de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil cu o soluție adecvată. Știi deja de ce ai nevoie? Comanda ușor și rapid în magazinul nostru online, unde avem peste 4.000 de tipuri de arcuri în stoc.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex