Alcomex lansează noi magazine on-line în Spania!

Alcomex este mândru să anunțe că am lansat un nou site web și un nou magazin on – line. În plus față de cele nouă site-uri web existente (inclusiv Alcomexsprings.com, Alcomex.nl, Alcomex.fr și Alcomex.de), acum este rândul clienților noștri vorbitori de limbă spaniolă. Începând din această săptămână am lansat atât un site web, cât și un magazin on line  în Spania. Acestea pot fi găsite la Alcomexmuelles.es și tienda.alcomexmuelles.es.

Internaționalizarea Alcomex

Cu deja nouă site-uri web și cinci magazine on line,Alcomex lucrează la comerțul electronic în Europa. Pentru a servi și mai bine clienții noștri vorbitori de limbă spaniolă, am ales să lansăm un site web și un magazin on line Spaniol. Acest lucru permite tuturor clienților vorbitori de limbă spaniolă să-și comande arcurile online direct în propria lor limbă, să efectueze achiziții repetate și să găsească cu ușurință istoricul comenzilor. Acesta este un alt pas important  în internaționalizarea noastră de care suntem foarte mândri. Pentru a ajunge la și mai mulți oameni, vom continua expansiunea noastră internațională în lunile următoare cu  noi magazine on line în alte țări din Europa.

Site-ul spaniol și magazinul online

Vom folosi în principal site-ul web pentru a informa clienții noștri vorbitori de limbă spaniolă despre Alcomex și pentru a face posibilă efectuarea de solicitări personalizate prin intermediul acestei rute digitale. Oferim peste 4.000 de produse direct din stoc prin intermediul magazinului online. Ușurința de utilizare este esențială pentru clienții noștri (viitori) din Spania.

Despre Alcomex

Alcomex este specialist în cercetarea și dezvoltarea, producția, distribuția și vânzărea unei game largi de arcuri în întreaga Europă. Cu mai mult de 30 de ani de cunoștințe tehnice, utilaje hi-tech,  servicii excelente orientate spre client și prețuri competitive,  vă putem sfătui cu privire la cea mai buna alegere pentru aplicația dvs.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex