Lider de piață în cercetare și dezvoltare – partea 1

La început nu era nimic… Adică, nu erau multe.Când Alcomex și-a deschis porțile în urmă cu 25 de ani, era condus de un vizionar cu un fond solid de cunoștințe despre ușile industriale. El a fost susținut de câțiva membri pragmatici ai personalului, toți fiind pasionați de tehnologie.

Soluții practice și cunoștințe tehnice

Ca urmare a transferului întrebărilor și problemelor clientului în domeniul arcurilor la soluțiile practice, Alcomex s-a transformat chiar de la început într-o firmă cu ample cunoștințe despre toate tipurile de probleme legate de arcuri. Avem un program integral de arcuri de tensiune, presiune, torsiune și plate. În plus față de aceste arcuri standard, avem posibilitatea de a proiecta arcuri personalizate.În fabricile noastre diferite putem transforma designul în personalizare.

Personalizarea, programele de calcul dezvoltate pe plan intern și materialele speciale, toate susținute de testare permanentă, fac din Alcomex un partener unic cu abordare orientată spre soluții, dar și cu pasiune pentru tehnologie, ca valori esențiale.Pentru mai multe informații despre cunoștințele tehnice ale Alcomex, vă rugăm să consultați broșura noastră interactivă cu detalii tehnice.

Citiți mai mult? Consultați partea a 2-a privind seria de cercetarea și dezvoltarea aici!

De: Marco Dekker | Director cercetare și dezvoltare

 

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex