Noua mașină de presare HZ Soluții

Datorită cereri sustinute, HZ Solutions a achizitionat o nouă mașină de presare care se adauga capacităților sale actuale de producție . Acest lucru permite soluțiilor HZ să-și servească și mai bine clienții actuali și viitori cu o gamă mai largă de produse în domeniul arcurilor de plate și al produselor din tabla ambutizata.

HZ Solutions a optat pentru o presă Haulick + Roos cu 4 coloane de tip RVD 100-910 cu o linie de alimentare formată dintr-o mașină dublă și de îndreptare de la marca Dreher, cât și de la un dispozitiv de alimentare servo-condus de la P / A.

HZ Solutions se așteaptă să deserveasca cereri complexe pe acest nou utilaj atât pentru clienții actuali, cât și pentru cei viitori.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex