Alcomex este bucuros să-și extindă gama de produse cu arcuri plate.

Balamale cu arc, dispozitive auto-retractante, centuri de siguranță, dispozitive de oprire a căderii, basculante pentru scaune, retractoare de cablu, cronometre, dar și utilizarea în jucăriile pentru copii ca alternative ecologice la baterii. Aceasta este doar o scurtă listă a unui număr mare de utilizări ale unui grup separat de arcuri elicoidale din bandă plată (cel mai adesea oțel carbon laminat sau oțel inoxidabil de înaltă rezistență). Acest grup include arcuri de ceas, arcuri de forță constantă și arcuri de putere.

Construcția acestor trei tipuri de arcuri este similară din punct de vedere vizual. Cu toate acestea, în ceea ce privește funcționalitatea și aplicarea, arcurile sunt fundamental diferite. Arcurile ceasului cu spațiu între virajele individuale funcționează fără nici un contact între fire. Forța dezvoltată crește în timpul înfășurării și scade în timpul relaxării. Foarte des, intervalul de lucru este doar într-un singur viraj bobină. În schimb, arcurile de forță constante și arcurile de putere sunt strâns înfășurate unul pe celălalt, iar forța este creată prin desfacere parțială sau completă. 

Sunt foarte puține companii care pot produce aceste arcuri. Nu numai producția în sine este solicitantă. Cu toate acestea, producătorul trebuie să aibă, de asemenea, un know-how tehnic puternic și capacitatea de a oferi clientului suportul tehnic necesar, adesea începând cu un stadiu incipient al ideii sau dezvoltării clientului. Și foarte des nu este vorba doar de producția arcului bobinei în sine. O parte din dezvoltare, producție și livrare este, de asemenea, asamblarea în diferite tipuri de locuințe în care se află arcurile și lucrează în ele.Una dintre noile noastre fabrici de producție se concentrează pe producția acestor arcuri plate elicoidale. Tehnologiile de producție de ultimă generație sunt completate de o echipă mare de cercetare și dezvoltare, iar capacitățile logistice considerabile din cadrul marelui nostru grup Lesjöfors permit livrarea arcurilor în întreaga lume. Aruncati o privire la arcurile noastre benzi plate.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex