O strategie de creștere pe o piață dificilă

Într-o perioadă în care piețele par saturate și concurența este acerbă, creșterea este esențială pentru supraviețuirea și succesul unei companii. A sta pe loc înseamnă a merge înapoi, iar companiile trebuie să caute în mod constant noi oportunități și posibilități pentru a continua să crească. În acest sens, Alcomex vede oportunități în Europa de Sud-Est. Acest lucru se naște din nevoia de a exploata noi piețe și de a extinde aria geografică a Alcomex. Odată cu creșterea digitalizării și a globalizării, există tot mai multe oportunități de a opera în afara granițelor noastre. Concentrându-ne pe țara vecină, România, unde Alcomex are deja o bază puternică, diferite domenii de expertiză din cadrul companiei ar putea fi utilizate în mod eficient pentru a atrage noi clienți.

Cooperarea între echipa internațională și cea locală

Succesul se datorează cooperării dintre echipa internațională de vânzări de arcuri pentru uși și Cristian Pavăl, director comercial pentru România.  Echipa internațională aduce o experiență și cunoștințe valoroase despre piețele din regiune, în timp ce talentul de vânzări al lui Cristian asigură că se stabilesc contactele potrivite și să încheie afacerile. Împreună, aceștia formează o echipă puternică, capabilă să identifice și să profite de noi oportunități.

Succese în Croația și Grecia

Primele rezultate ale proiectului sunt promițătoare. Alcomex a reușit să genereze noi vânzări în Croația și Grecia, mai mulți clienți manifestându-și interesul pentru produse și servicii. Confirmarea primelor facturi este o dovadă tangibilă a progresului lor și a potențialului acestor piețe.

Succesul din Croația și Grecia motivează Alcomex să continue acest proiect și să își extindă în continuare aria de acoperire a pieței. Alcomex intenționează să își consolideze prezența în această regiune și să atragă mai mulți clienți prin eforturi de marketing și vânzări specifice. Aceasta rămâne concentrată pe găsirea de noi oportunități și pe oferirea de valoare clienților potențiali.

Concluzie

Acesta este un exemplu de cum pot prospera companiile în condiții de piață dificilă, concentrându-se pe creștere și valorificând noi oportunități. Cu o strategie și o colaborare adecvată, companiile pot intra cu succes pe noi piețe și își pot extinde aria de acoperire. Alcomex așteaptă cu nerăbdare să continue această aventură, ne-ar plăcea să împărtășim cu dumneavoastră succesele noastre viitoare!

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex