Q-Springs | Arcuri off-road de ultima generatie

Viod produce o mare varietate de arcuri incepand cu 1950. Ceea ce a devenit o parte importantă a Viod este marca Q-Springs. Q-Springs reprezintă producția și furnizarea de arcuri pentru motocrosul off-road. O marca complet proprie în cadrul grupului-ului Alcomex G,care vizează în mod specific bicicletelede motocros off-road , unde producția, ambalarea și distribuția sunt complet integrate.

Arcurile sunt produse,călite, grunduite, sablate si vopsite in camp electrostatic. Acestea au o garanție pe viață. Standardele de calitate și procedurile asociate sunt o parte importantă a producției. Arcurile furcii frontale, în special, fac obiectul unor controale suplimentare după producție pentru a se asigura că îndeplinesc   cerințele  stricte.

Arcurile Q-Springs sunt vândute peste tot în lume. Ce le deosebește de un arc „standard”? Arcurile se  pot adapta la greutatea și dorințele motociclistului. Q-Springs oferă o gamă completa, potrivita greutatii fiecarui motociclist!

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex