Rolul Grupului Alcomex în domeniul feroviar

Alcomex group railway

Societatea noastră modernă se deplasează la propriu și la figurat pe șine, iar Alcomex Group se află în fruntea progresului din industria feroviară. Într-o lume în care siguranța și inovarea sunt esențiale, Alcomex joacă un rol crucial în optimizarea căilor noastre ferate și a trenurilor.

Provocarea din ce în ce mai mare a căilor ferate

Creșterea constantă a numărului de călători pe calea ferată pune presiune asupra rețelei noastre feroviare și a infrastructurii feroviare. În ciuda numeroaselor lucrări de extindere din ultimii ani, este clar că este nevoie de mai mult pentru a răspunde acestei cereri în creștere. 

Alcomex în acțiune: proiectul de la Kijfhoek

În 2023, grupul Alcomex, în cooperare cu Kampa International, a finalizat un proiect impresionant la stația de triaj Kijfhoek, între Barendrecht și Zwijndrecht.. Acesta a presupus implementarea unui nou accesoriu de șine, adaptat în mod special la schimbările de troleibuze de la Kijfhoek. Această adaptare nu numai că a respectat liniile europene pentru sistemele de fixare a șinelor (EN 13149 – 1-8), dar a creat și spațiul necesar între fixare și șine.

rangerterein klijfhoek
© ANP
railway kijfhoek
© 2020 foto/photo Siebe Swart

Un partener de încredere în segmentul feroviar

În ultimii ani, grupul Alcomex și-a consolidat reputația de partener de încredere în segmentul feroviar. Unul dintre domeniile sale cheie de interes este reducerea zgomotului. În conformitate cu o comunicare către Parlamentul European și Consiliu, care subliniază necesitatea de a reduce nivelul de zgomot pentru a diminua daunele aduse sănătății, Alcomex a brevetat soluții inovatoare.

Inovație pentru reducerea zgomotului

Inovațiile patentate de grupul Alcomex prezintă nu numai avantaje de fabricație, ci și avantaje semnificative de preț față de aplicațiile existente ale arcurilor cu lamă. Atașarea materialului de reducere a zgomotului la șine nu este doar un progres tehnologic, ci și o alegere solidă din punct de vedere economic.

Viitorul cu Alcomex

Sunteți interesat de soluțiile de vârf ale grupului Alcomex? Suntem gata să vă întâmpinăm cu plăcere solicitările și să vă prezentăm viitorul inovator al industriei feroviare. Împreună mergem înainte, într-un mod sigur și eficient.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex