sistem de management al calității

Necesitatea unor îmbunătățiri constante, a investițiilor și a dezvoltării

Calitatea reprezinta în mediul de afaceri din zilele noastre și în sistemele de calitate specifice pieței,  cum ar fi TS16949 (automotive), AS9001 (aerospațial), ISO9001:2015 (industrie), API-Q1 sau ISO/TS/29001 (Oil&Gas) sau ICH-Q10 pentru farma sunt acum acceptate pe scară largă sisteme de control/management al calității. Prin urmare, pentru a satisface așteptările clienților un QMS (sistemul de management al calității) nu este ceva optional, cu toate acestea, este o necesitate în lumea afacerilor moderne.

În cadrul grupului Alcomex avem filozofia ” calitatea pe primul loc” și, împreună cu utilizatorii finali vom discuta despre modul în care putem satisface așteptările clienților, asigura lanțul de aprovizionare, implementarea livarilor rapide de pe stoc și de a reduce capitalul de lucru a partenerilor nostri, prin evitarea stocurilor supradimensionate. Cu toate acestea, în toate cazurile, fiabilitatea este un factor cheie care se întinde de la calitatea produsului, studii de manufacturabilitate (PFMEA: analiza efectului modului de defectare a produsului sau a procesului) până la controlul procedurilor administrative.

Gestionarea și controlul tuturor proceselor de afaceri, efectuarea unor nevoi constante/analize de risc, înțelegerea cerințelor specifice menționate în sistemele QMS ale clienților (așa cum sunt operate piete diferite) și capacitatea de a vorbi același limba creează o bază și a devenit un factor de succes crucial în a deveni un partener valid.

În ultimii ani, Alcomex a investit masiv și va continua să investească în construirea și menținerea unui QMS robust în toate facilitățile noastre din Europa și India, asigurându-ne că suntem pregătiți pentru viitor și că deservim toate piețele pe care operăm.

qualität management system

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex