Situatia la zi – Covid 19

Alcomex logo deurveren

ALCOMEX: YOUR PARTNER IN SPRINGS

Mai 7, 2020

 

Speram ca atat dumneavoastra cat si familia si colegii sunteti bine cu totii in aceasta criza fara precedent. Dorim sa va multumim pentru pentru increderea acordata firmei Alcomex,in comunicatul precedent v-am informat asupra masurilor luate de Alcomex iar in acest comunicat va tinem la curent cu situatia la zi.

Conducerea firmei Alcomex analizeaza situatia zilnic si reactioneza rapid, prioritatea noastra fiind sanatatea si siguranta colegilor cat si minimizarea riscului de a contacta Covid-19 iar in paralel sa mentinem fluxul in productie. Suntem incantati sa constatam ca am reusit sa mentinem serviciile noastre la nivelul care ni l-am propus. Toate departamentele din Alcomex fac tot ce este posibil sa respectam termenele la care ne-am angajat in fata clientilor.

Toate fabricile nostre sunt deschise, mai putin cea din India, care va reincepe activitatea saptamana aceasta la capacitate redusa. Oricum, ne-am organizat de asa maniera incat sa compensam scaderea productiei in alte fabrici. Absenteismul este la nivelul normal. Birourile de vanzari sunt operationale in toate tarile.

In Alcomex vedem cateva exemple date de colegii nostrii, prin care arata dorinta de a deservi si comunica cu partenerii, cat mai bine:


 

Panou delimitare spatiu de lucru.

Hz Solution a dezvoltat acest produs din dorinta de a veni in sprijinul oamenilor in ai ajuta sa pastreze distanta sociala.

Livrare de arcuri pentru aparatele de respirat.

Fabrica noastra din Cehia, are capabilitatea sa livreze arcuri speciale in industria medicala pentru aparatele de respirat.

 

Concurs de picture pentru elevii din Olanda.

Cu scolile inchise in Olanda, echipa locala a organizat un concurs de pictura pentru elevi, cu premii in bilete gratuite pentru parcurile de amuzament.

 

Sa auzim de bine!

Echipa Alcomex!

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex