VIOD devine parte a grupului Alcomex Group

In atentia angajatiilor, clientilor si furnizorilor Alcomex

In 18 Octombrie 2019 a avut loc o tranzactie importanta pentru noi. VIOD Verenfabriek B.V. devine parte a Alcomex Group. Merss. Ben van Nieuwkerk si Barrie Goenee vor pastra pozitia de Managing Directors a VIOD. Ne exprimam bucuria ca VIOD devine parte a Alcomex Group.

Noi am dorit sa preluam o companie care are o productie complementara fata de Alcomex, astfel dezvoltand o companie cu o valoare adaugata mai mare, aceasta fiind o garantie in plus pentru angajati, clienti si furnizori.
Noua structura Alcomex si VIOD este mai puternica deoarece, firmele se completeaza intre ele atat sub aspect tehnic si al fluxului de productie cat si al mixului de produse.

Schimbarea in structura actionariatului de la VIOD, era asteptata deoarece Dl. Van Nieuwkerk si Dl. Goenee nu au mostenitori si dupa 37 respectiv 20 de ani de constructie a firmei VIOD, in ceea ce a devenit astazi, au dorit sa transfere din timp responsabilitatea conduceri pentru a se asigura ca firma se dezvolta in continuare in piata internationala.

Noi, ii cunoastem pe Dl. Van Nieuwkerk si Dl. Goenee de multi ani si suntem impresionati cum ei impreuna cu echipa lor au reusit sa transforme VIOD intr-o firma solida atat tehnic cat si economic cu o reputatie excelenta in piata.

VIOD va continua activitatea ca o companie independenta in cadrul grupului Alcomex si suntem convinsi ca va avea un viitor stralucit in actuala formula.

Suntem bucurosi ca Dl. Van Nieuwkerk si Dl. Goenee raman in managementul VIOD si vor asigura o tranzitie eficienta si vor asigura cresterea in continuare a firmei VIOD.

Dorim sa subliniem ca succesul firmei VIOD a fost construit multumita eforturilor angajatiilor, clientilor, furnizorilor si a altor parti implicate.

Avem incredere in colaborarea de succes cu toti partenerii VIOD si Alcomex.
Pentru mai multe informatii despre VIOD puteti accesa www.viodveren.nl.

Cu respect,

Jelle van Vliet and Conrad Hietink

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex