Proiect Alcomex: Eurofast Diblu Ajustabil

Eurofast este firma specializata in sisteme de prindere a izolatiei pe acoperis metallic, de peste 40 de ani. A inceput in Olanda ca si afacere de familie care in present are reprezentare in 25 de tari. Eurofast ofera solutii de prindere pentru diferite tipuri de acoperisuri cu focus pentru dezvoltarea produselor, producerea di distribuirea lor.

header eurofast alcomex veren

Provocarea

Fiecare acoperis are o izolatie care in multe cazuri are o grosime variabila ce necesita dibluri cu o lungime diferita pentru prindere. Izolatia poate avea de la 10 cm la 25 cm, in aceiasi panta a acoperisului, in acet caz Eurofasta fost nevoita sa dezvolte un produs care sa acopere aceasta fluctuatie, in special in cazul prinderi izolatiei pe support de beton.

Alcomex, un partener orientat catre solutii

Solutia a fost sa dezvolte un produs nou – Diblu Ajustabil, care poate fi folosit la lungimi de prindere diferite. Acest diblu a fost creat cu ajutorul unui arc produs de Alcomex in urma stransei colaborari dintre cele doua firme. Configurarea arcului a fost facuta luand in considerare fortele la care arcul este supus cat si dimensiunea locasului de montaj, ocazie care ne-a oferit prilejul sa ne punem in valoare experienta si cunostintele noastre.

Uitwerking project Eurofast Alcomex Aanpasbare Schroef

Eurofast declara:

“Lucram cu Alcomex de mai mult de un an, ii consideram o firma proactiva in livrarea de solutii pentru proiectul nostru, chiar daca am fost nevoiti sa reproiectam de cateva ori la inceputuri, pana la urma am reusit sa facem proiectul impreuna.”

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex