Hrană

Hrană

Calitatea și siguranța sunt esențiale în sectorul alimentar. Pregătirea, depozitarea și prezentarea produselor alimentare sunt solicitate foarte mult. Pentru industria de producere și prelucrare a alimentelor ne place să lucrăm la noi posibilități și inovații în domeniul consumabilelor și echipamentelor tehnice. De obicei, acestea nu sunt soluții gata făcute și Alcomex oferă o soluție de arc personalizată. De exemplu, producem toate tipurile pe baza diferitelor arcuri pentru, de exemplu, mașini de alimentare, echipamente de bucătărie industrială și instalatii de sacrificare.

Contactati-ne sau comanda direct!

Sunteți, ca producător de iluminat, curios de opțiunile noastre? Apoi adresați-vă întrebarea completând formularul de contact de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil cu o soluție adecvată. Știi deja de ce ai nevoie? Comanda ușor și rapid în magazinul nostru online, unde avem peste 4.000 de tipuri de arcuri în stoc.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex