Iluminat

Iluminat

În industria de iluminat, companiile folosesc pe scară largă produsele noastre. Alcomex are multe cunoștințe în domeniul producerii și furnizării de produse din arcuri pentru diverse soluții de iluminat pentru horticultură, utilitate și industrie. Producem corpuri de iluminat si piese pentru diverse domenii de aplicare, precum instalatii de iluminat, iluminat exterior, iluminat cu LED si iluminat pentru sectorul de consum. De exemplu, Alcomex realizează elementele elastice și/sau de prindere în întrerupătoarele de lumină și face arcuri lamelare pentru a menține punctele luminoase pe loc. În plus, lămpile conțin diverse părți asemănătoare sârmei.

Contactati-ne sau comanda direct!

Sunteți, ca producător de iluminat, curios de opțiunile noastre? Apoi adresați-vă întrebarea completând formularul de contact de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil cu o soluție adecvată. Știi deja de ce ai nevoie? Comanda ușor și rapid în magazinul nostru online, unde avem peste 4.000 de tipuri de arcuri în stoc.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex