Alcomex Arcuri

Alcomex Arcuri

alcomex logoCompania Alcomex este specializată în producția, distribuția și vânzarea unei game largi de arcuri și produse din tablă și sârmă, precum și în cercetare și dezvoltare în acest domeniu.

Compania Alcomex este unul dintre cei mai mari producători din Europa de soluții de arcuri pentru diverse aplicații industriale și este cunoscută pentru serviciile sale operative, pentru calitatea superioară, cunoștințele tehnice și prețurile competitive.


Alcomex Arcuri
Sibiu, Str, Florilor nr. 31
Tel. + 40 (729) 800 300
E-mail: paval@alcomexarcuri.ro
Internet www.alcomexarcuri.ro


Cu centre moderne de producție și de distribuție în Opmeer (Țările de Jos), Moravany Brno (Republica Cehă), Goch (Germania), Zielonka (Polonia), Nędza (Polonia), Paris (Franța), Sibiu (România) și Pune (India), Alcomex garantează execuție tehnică, calitate optimă, livrare flexibilă, servicii și prețuri competitive.

wafios fmu 40

One stop shop

Scopul Alcomex este de a utiliza conceptul de „one stop shop”. În practică, acest lucru înseamnă că oferim sprijin de la începutul unui proiect până la dezvoltarea și producerea arcurilor. Începând de la masa de desen, ne utilizăm cunoștințele tehnice și tehnologia pentru a satisface nevoile specifice ale clientului. Noi investim în clienții noștri și în angajații noștri. Concentrarea noastră principală asupra oamenilor, dar și căutarea permanentă a celor mai noi tehnici și metode de producție, contribuie la realizarea produselor noastre de calitate superioară. Citiți mai multe despre utilajele, materialele, tehnicile noastre speciale de producție sau despre abordarea noastră privind serviciile complete.

 

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex