Opinia partenerului: Rolas Mechanical Services

Rolas Mechanical Services este firma specializata in mecano-sudura, active in piata de peste 65 ani. De a lungul colaborarii noastre,Alcomex a livrat atat produse cat si solutii pentru proiectele care includ Arcuri.

header rolas alcomex veren

Proiectul

In Octombrie 2017, Rolas Machanical Services si Alcomex au luat parte la un proiect in care au fost montate Arcuri intr-un mecanism care are o temperature de lucru de 250 ℃.

Solutia propusa de noi

Alcomex,tot timpul se confrunta cu problema de a combina durata de viata a arcului cu mediul in care acesta lucreaza. In primul pas determinam materialul din care producem arcul,material care trebuie sa faca fata mediului in care lucreaza, astfel ca Alcomex a venit cu solutia de arc conic de compresie.

Opinia partenerului Rolas

“Am folosit Arcuri produse de Alcomex deoarece a avut cel mai bun raport pret-calitate si de asemenea am avut parte de o colaborare placuta. Ai tot timpul impresia ca ei sunt gata sa te ajute, mai ales in vremuri delicate cand ai nevoie de solutii rapide, este un sentiment placut sa ai un asa partener.”

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex