Piramida sistemului de management al calității Alcomex stimulează satisfacția clienților

În grupul Alcomex deservim din ce în ce mai mult clienții. Numărul de clienți este în creștere, precum și cerințele de calitate, astfel încât pentru a sprijini filozofia noastră de „prima dată dreptul de calitate prima dată”, investim în organizarea generală a calității. În ultimele 12 luni am numit coordonatori QHSE (Quality Health Safety Environment) în toate facilitățile Alcomex și suntem peste tot implementând și executând CIP (programe de îmbunătățire continuă) pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri. Pentru a face acest lucru într-un mod structurat, am adaptat piramida QMS Alcomex identificând în mod clar rolurile și responsabilitățile care îndeplinesc toate cerințele stabilite în standardele ISO.

Pe lângă calitatea legată de produs, de asemenea, lucrăm din greu pentru a implementa ISO 14001, care oferă un instrument pentru Grupul Alcomex pentru a-și gestiona politica de mediu și pentru a face mai mult decât să respecte pur și simplu legislația și reglementările. Alcomex consideră că managementul de mediu pe termen lung este obligația lor și reduce emisiile de CO2 în conformitate cu obiectivele Acordului de la Paris privind schimbările climatice. În prezent, Grupul Alcomex compensează 100% CO2 prin plantarea de copaci împreună cu compania Landlife

În general, ISO 14001 nu stabilește cerințe pentru realizările de mediu. În schimb, creează un cadru pentru instituirea unui sistem eficient de management de mediu. Acesta oferă certitudinea că impactul asupra mediului este monitorizat, măsurat și îmbunătățit. Avantajele includ:

  • Protejarea calității mediului
  • Costuri reduse pentru gestionarea și eliminarea deșeurilor
  • Utilizarea redusă a energiei și a materiilor prime

În cele din urmă, implementăm simultan ISO 45001 care stabilește reguli și orientări pentru a proteja siguranța și a crea un mediu de lucru sigur pentru toți angajații.În general, ne străduim zilnic să livrăm calitatea solicitată, îndeplinind cerințele clienților, în cel mai economic, sigur și ecologic mod, compensând întotdeauna 100% pentru CO2.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex