Tehnologia de producție a arcurilor

Tehnologia de producție a arcurilor

Ca urmare a transferului întrebărilor și problemelor clientului în domeniul arcurilor la soluțiile practice, Alcomex s-a transformat chiar de la început într-o firmă cu ample cunoștințe despre toate tipurile de probleme legate de arcuri.De asemenea, Alcomex are un program complet de arcuri de tensiune, presiune, torsiune și lamelare.Pe lângă toate acestea și arcurile standardizate, mai putem dezvolta și arcuri pentru aplicații specifice adaptate necesităților clienților. Fabricile noastre sunt complet echipate cu cele mai moderne tehnici de producție a arcurilor pentru a converti desenele aferente în personalizare. Calculele sunt efectuate în conformitate cu programele de calcul DIN EN 13906 sau cele interne.

Prin ce se distinge Alcomex?

Personalizarea, programele de calcul dezvoltate pe plan intern și specificațiile materialelor dezvoltate în special intern, toate susținute de testare permanentă, fac din Alcomex un partener unic care consideră o prioritate abordarea sa orientată spre soluții și gândirea practică, cu pasiune pentru tehnologie.

În ultimii câțiva ani, împreună cu partenerii noștri strategici, am evaluat cerințele tehnice specifice pe care programul nostru de arcuri trebuie să le respecte.Pentru arcurile normale sau standard, cum ar fi arcurile de tensiune, de presiune, de torsiune, de ștanță și cele disc, lucrurile sunt destul de organizate, dar pentru personalizare într-un mediu, de exemplu, agresiv cu temperaturi mai ridicate, lucrurile devin mai dificile, deoarece, în acest caz, compoziția materialului și rezistența la coroziune au destulă influență.Prin urmare, Alcomex are o varietate de posibilități în ceea ce privește standardul de galvanizare, anodizare, fosfatare etc. În plus, Alcomex a dezvoltat, de asemenea, procedee speciale pentru a putea îndeplini cele mai înalte cerințe.

Locațiile noastre de producție

Alcomex are urmatoarele locații de producție: în și în afara Europei:

veren productietechnieken alcomex

Alcomex Republica Cehă (Brno): fabrica ultra-modernă din Brno, Republica Cehă, este în întregime specializată în producția tuturor arcurilor industriale posibile. În decursul timpului, în această locație a fost instalat un parc de mașini pentru a putea satisface cererea tot mai mare de arcuri de calitate superioară. În 2018, Alcomex a început construirea unei noi hale de producție, ceea ce mărește capacitatea noastră de două ori mai mult.

HZ Solutions – parte a grupului Alcomex – Țările de Jos (Hilvarenbeek): această fabrică ultra-modernă din Hilvarenbeek, Țările de Jos, este în întregime specializată în producția tuturor arcurilor industriale posibile. Este specializată în special în producția complet automatizată de soluții de montare a benzilor de oțel.În decursul timpului, în această locație a fost instalat un parc de mașini pentru a putea satisface cererea tot mai mare de arcuri de calitate superioară.

Alcomex Nederland (Opmeer): specializată în arcuri de torsiune pentru uși rezidențiale și industriale.Opmeer are, de asemenea, un depozit unde sunt disponibile în stoc cele mai comune uși. Acest lucru ne permite să livrăm „operativ”.Dacă se dorește, măsurile care se abat de la standard sunt fabricate conform necesităților clientului.

Alcomex Polonia (Zielonka): Specializată în producția de arcuri pentru de uși sectionale și sisteme de arcuri de extensie. În plus, multe sisteme de arcuri sunt asamblate pe baza unor procese semi-automate dezvoltate intern.

Alcomex India (Pune): axată integral pe producția de masă a tuturor sistemelor standard de arcuri pentru uși sectionale. Această fabrică modernă produce pentru toate filialele și clienții ALCOMEX și în fiecare săptămână sunt livrate containere complete către clienți sau către depozitele centrale din Opmeer și Zielonka.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex