Despre noi

Despre noi

Exceeding expectations on planet, people, product

Arcurile absorb sarcini, acumulează energie și exercită forță într-o gamă largă de aplicații industriale. La Alcomex știm și înțelegem că arcurile noastre, în toate tipurile de forme, forme și dimensiuni, sunt o parte vitală a aplicației produsului, a instalării sau a procesului de producție al clienților noștri. Ne străduim să încântăm clienții și trăim pentru a depăși așteptările părților interesate pe planet, people and product.

Viziune

Le prezentăm clienților noștri cele mai bune soluții pentru arcuri de pe piață. Suntem recunoscuți ca fiind un specialist respectat și un lider proeminent în cadrul industriei. La Alcomex, lucrăm împreună ca o echipă; ne distrăm și lucrăm continuu pentru a ne îmbunătăți, conducând în același timp afacerile într-un mod durabil. Exceeding expectations for planet, people and product.

Convingerile noastre

people first

Încântarea cliențiilor

Rămânem fideli principiilor noastre fundamentale de bază: punem oamenii pe primul loc. Suntem o companie personală, în care oamenii noștri sunt dedicați depășirii așteptărilor clienților noștri, incluzând calitatea produselor, termenul de livrare și fiabilitatea, prețul, flexibilitatea și ingineria soluțiilor. Know-how-ul și abordarea orientată spre servicii a echipelor noastre sunt bine cunoscute și apreciate de un grup tot mai mare de clienți loiali din întreaga lume.

Excelență operațională

Alcomex se angajează să ofere clienților excelență operațională și eficiență în ceea ce privește produsele „la comandă”, „pe stoc”, precum și în ceea ce privește „soluțiile tehnice”. Suntem mereu în căutare de tehnici de producție de ultimă generație. Calitatea și durata de viață a produselor sunt verificate în permanență în instalațiile noastre de testare. Sistemul de management al calității Alcomex, certificat prin certificare ISO și standardele de performanță ale clienților și ale industriei, oferă o structură pentru o calitate excelentă a produselor.

Alcomex package

Ușurința de a comanda

Să faci afaceri cu Alcomex ar trebui să fie ușor și fără probleme. Sistemele de configurare ușor de utilizat, în combinație cu un proces de comandă specific clientului și o comunicare transparentă cu privire la stadiul comenzii, ajută partenerii noștri să economisească timp și costuri prin intermediul afacerilor cu Alcomex.

Soluții de vânzare

Aspirăm să fim un partener tehnologic integrat, ceea ce înseamnă că suntem în cea mai bună formă atunci când ne implicăm de la începutul unui proiect până la dezvoltarea și producția soluției de arcuri. Soluțiile noastre inginerești, precum și produsele noastre standard pentru arcuri derivă din expertiza noastră tehnică și din tehnologie.

hz solutions machinepark
partners for life

Parteneri-pentru-viață

Cu cât ne cunoaștem mai bine clienții, cu atât îi putem sprijini mai bine în rezolvarea provocărilor tehnice, găsirea de inițiative de reducere a costurilor și furnizarea funcționalităților necesare. O relație de „parteneri pe viață” cu Alcomex permite ambilor parteneri să găsească soluții și câștiguri reciproc avantajoase și se dovedește a avea ca rezultat creșterea afacerii.

Salvați planeta

Împreună cu părțile noastre interesate, considerăm că schimbările climatice reprezintă un subiect vital. Prin urmare, trebuie să ne asumăm responsabilitatea prin planuri și acțiuni concrete. Ne aflăm într-o călătorie care implică fiecare persoană din cadrul organizației Alcomex, pentru a deveni o companie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon. Nu vedem tranziția energetică ca pe sfârșitul unei ere industriale, ci mai degrabă ca pe începutul unei economii noi și durabile.

sustainability alcomex

Creştere

De la înființarea sa în 1992, când Fred Baas și René Kalkhuis au înființat o companie specializată în arcuri, Alcomex a fost întotdeauna dedicată servirii clienților cu soluții tehnice inteligente pentru arcuri. Achiziționarea managementului în 2016 de către Conrad Hietink și Jelle van Vliet, a fost o etapă importantă în care am pornit de la baza solidă în domeniul arcurilor industriale și al arcurilor pentru uși și am făcut investiții semnificative pentru a pregăti Alcomex pentru creșterea viitoare; investiții în oameni, tehnologie, linii de producție și în deschiderea de noi locații de vânzări, cercetare și dezvoltare și producție.

Azi

Alcomex este în prezent un grup internațional de companii, cu peste 300 de angajați dedicați în nouă locații: Opmeer (Olanda), Moravany u Brna (Republica Cehă), Goch (Germania), Marki (Polonia), Nędza (Polonia), Paris (Franța), Pune (India), Sibiu (România) și Valencia (Spania). Producem arcuri pentru uși și arcuri industriale prin intermediul mărcilor noastre operaționale bine stabilite Alcomex, HZ Solutions și VIOD; complementare în ceea ce privește oferta de produse și combină expertiza specifică arcurilor, capacitățile tehnice și experiența de inginerie. Oamenii noștri fac din Alcomex un specialist renumit și un ghișeu unic pentru clienții săi de pe diferite piețe de nișă din Europa. În 2021, Grupul Alcomex Springs și-a unit forțele cu grupul suedez Lesjöfors pentru a deveni lider european în industria arcurilor.

Dacă sunteți în căutarea anumitor arcuri pentru proiectul dvs., echipa de ingineri Alcomex va fi bucuroasă să vă ofere sfaturi despre ce tip de arcuri, calcule de arcuri sau construcții de arcuri.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex