Automotive

Automotive

Alcomex produce o gamă largă de arcuri pentru mașini și vehicule comerciale ușoare. Oferim clienților noștri produse de înaltă calitate, servicii profesionale, sisteme de control al calității/administrative și disponibilitate excelentă. Arcurile de compresie, arcurile de tracțiune, arcurile de torsiune și arcurile lamelare sunt utilizate în mașini și vehicule utilitare ușoare.

Contactați-ne sau comandați direct!

Ai nevoie de arcuri standard pentru soluții de petrecere a timpului liber sau cauți arcuri la comandă? Apoi, puneți-vă întrebarea completând formularul de contact de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil cu o soluție adecvată. Știi deja de ce ai nevoie? Comandați ușor și rapid în magazinul nostru web, unde avem în stoc peste 4.000 de tipuri de arcuri.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex