Inginerie electrică

Inginerie electrică

Nevoia de echipamente la îndemână este în creștere, făcând echipamentul în sine mai compact. Piesele și componentele trebuie să fie, de asemenea, mai mici. Avem posibilitati de a produce aceste arcuri mecanice fine (lamelare). Alcomex produce tot felul de diferite tipuri de arcuri lamelare, arcuri de tensionare și compresie care sunt utilizate pentru aplicații de mecanică de precizie.

Contactati-ne sau comanda direct!

Aveți nevoie de arcuri standard pentru soluțiile dvs. de inginerie electrică sau căutați arcuri la comandă? Apoi adresați-vă întrebarea completând formularul de contact de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil cu o soluție adecvată. Știi deja de ce ai nevoie? Comanda ușor și rapid în magazinul nostru online, unde avem peste 4.000 de tipuri de arcuri în stoc.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex