Agrement

Agrement

Toate companiile de pe piața de agrement cunosc expertiza Alcomex. De la roller coasters la parcuri de trambulină și de la locuri de joacă interioare la sport. Sportul este cea mai recentă tendință în timpul liber. Copiilor și adulților le place să se provoace, de la un centru de antrenament la o alergare cu obstacole. Produsele noastre trebuie să aibă un nivel ridicat de siguranță și trebuie să aibă încredere în calitate. Am dezvoltat mai multe arcuri la comandă pe piața de agrement, care sunt acum folosite în întreaga lume. Bineinteles ca toata lumea stie arcurile de tensiune care sunt folosite pentru trambuline si exista sanse mari ca daca vizitezi un loc de joaca sau un parc profesionist arcurile de tensiune pe care le vezi sa fie de la Alcomex.

Contactați-ne sau comandați direct!

Ai nevoie de arcuri standard pentru soluții de petrecere a timpului liber sau cauți arcuri la comandă? Apoi, puneți-vă întrebarea completând formularul de contact de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil cu o soluție adecvată. Știi deja de ce ai nevoie? Comandați ușor și rapid în magazinul nostru web, unde avem în stoc peste 4.000 de tipuri de arcuri.

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex