Arc bobina

Arc bobina

Arcurile bobina sunt realizate din material de oțel cu bandă și montate între un arbore central interior și o carcasă exterioară. Cuplul este generat fie din rotația arborelui central, fie din carcasa arcului.

Arcurile bobina nu sunt folosite doar în fabricarea ceasurilor. Ele pot fi găsite în diferite tipuri de echipamente de grădină, motoare mecanice, mecanisme de contrabalansare și dispozitive de rebobinare.

Capacitatea lor lungă de rotație, cuplul continuu și absența virtuală a frecării le fac o alegere populară într-o gamă largă de aplicații. 

Grosimea benzii: Până la 2 mm.

Alcomex power springs

Informații tehnice despre arcurile bobina

Există două tipuri de arcuri bobina, convenționale sau pre-tensionate. Arcurile convenționale au o limită de aproximativ 20 de rotatii de lucru; iar arcurile pre-tensionate permit până la 50 de rotatii de lucru, oferind în același timp o putere crescută a cuplului. Durata de viață dinamică a ciclului este totuși mai mică pentru arcurile pre-stresate.

Producție

Arcurile bobina sunt produse din tabla arc înfășurata pe un arbore și atașarea capătului liber la o carcasă. Arcurile bobina pre-tensionate sunt produse prin roluirea tablei arc, folosind metode specifice pentru a imprima tensiunea ceruta; acest material special roluit este apoi strâns înfășurat pe un dorn și capătul liber atașat carcasei.

Arcurile bobina sunt produse dintr-o varietate de materiale diferite, în funcție de aplicarea lor; care includ cel mai frecvent 301 oțel inoxidabil și oțel carbon ridicat; dacă este cazul, se utilizează și alte aliaje/clase speciale.

Power springs Alcomex Springs

Arc bobina personalizate

Pe lângă stocul nostru de arcuri, Alcomex produce, de asemenea, arcuri bobina personalizate, la comandă. Aceasta ar putea însemna diferite materiale, dimensiuni și finisaje.

Cere arcuri

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex