Arcuri de forță constantă

Arcuri de forță constantă

Arcurile de forta constanta sunt produse din material cu bandă plană și roluite folosind procese specifice la o curbură definită pentru a asigura puterea necesară.

Arcurile de forta constanta pot oferi forte liniare extrem de lungi și caracteristici unice de forță, fie cu rată constantă, rată pozitivă sau rată negativă asupra devierii de lucru. Practic, nu există o limită a ratei de extindere sau accelerare. Arcurile pot fi atașate și extinse parțial sau complet într-o varietate de moduri.

Aplicațiile pentru arcurile forta constanta includ echilibrarea ferestrelor, functionarea contorului, peria motorului electric și afișajele ceasurilor industriale.

Grosime maxima 0.81mm, latime maxima 51mm.

Informații tehnice despre arcurile de forță constanta.

Arcurile de forta constanta sunt compuse dintr-o bobină bine înfășurată din material de bandă arc, care a primit o rază de îndoire de-a lungul întregii lungimi a benzii. Arcul este de obicei montat astfel încât corpul bobinei să fie fixat, dar liber să se rotească (fie pe un arbore, fie într-o fantă), iar capătul exterior al bobinei să fie deviat. Alternativ, capătul exterior al bobinei poate fi fixat, în timp ce corpul bobinei este mobil.

Arcurile de forta constanta are multiple aplicatii:  montate în ansambluri paralele pentru a crește puterea de ieșire la suma forțelor arcului. Arcurile de forta constanta pot fi, de asemenea, în unele cazuri laminate, în mai multe straturi, pentru a crește puterea de ieșire la suma forțelor arcului.

Stom a făcut arcuri de forță constantă

Pe lângă stocul nostru de arcuri, Alcomex produce, de asemenea, arcuri de forță constantă personalizate, la comandă. Aceasta ar putea însemna diferite materiale, dimensiuni și finisaje.

Cere arcuri

var _paq = _paq || [];_paq.push(['trackPageView']);_paq.push(['enableLinkTracking']);_paq.push(['enableHeartBeatTimer', 10]);(function() {var u="//tracker.leadexpress.nl/";_paq.push(['setTrackerUrl', u+'piwik.php']); _paq.push(['setSiteId', 1606]); var d=document, g=d.createElement('script'),s=d.getElementsByTagName('script')[0]; g.type='text/javascript'; g.async=true; g.defer=true; g.src=u+'piwik.js'; s.parentNode.insertBefore(g,s);})();

logo alcomex